Han arribat els tallers de tardor! Alguns d’ells seran online però molts també passen al format presencial (això sí, amb canvis de logística per adaptar-nos a la situació actual).

Pots veure’ls tots a l’apartat de l’agenda, on veuràs el preu, les dates, l’enllaç per inscriure i tot el que et calgui saber per poder-t’hi apuntar. En alguns d’ells ja no hi ha places! Així que no badis i fes-hi un cop d’ull.

Aquest trimestre ve ple de cuina:

Farem fermentats al CC Sagrada Família en dues sessions online; un taller trimestral de Street Food a Pati Llimona (ja està ple!) i tallers variats de cuina al CC Navas (hummus diferents), CC Can Castelló (formatges) i al CC Zona Nord.

També hi ha cicles d’upcycling

al CC Trias i Peitx (online, de tres sessions), específics de macramé amb materials aprofitats al CC Casa del Rellotge (aquest presencial, de dues sessions), i per aprofitar els texans vells (al CC Navas), de dues sessions. Normalment feiem les sessions d’aprofitament de roba en un sol dia, però aquest trimestre podrem treballar-hi sense presses, aprenent a fer trapillo d’una samarreta, aprofitant totes les parts de la roba vella tant per fer bosses per a comprar a granel com per fer bijuteria, i farem penjadors per a les plantes amb moltíssimes possibilitats.

Si el que t’interessa és la cosmètica natural…

Posem en marxa un curs trimestral súper complert a l’Espai Jove La Fontana (només fins a 30 anys!), un cicle de 4 sessions al CC Sagrada Família i un de 5 sessions a Can Felipa.

I si vols una mica de tot (cosmètica, cuina, upcycling, plantes…)

Encara tens temps d’apuntar-te al curs estil de vida residu zero de 5 sessions al CC El Sortidor.

Però això no és tot! també parlarem de plantes als YERBA workshops, farem tallers variats al Reparat Millor Que Nou i la setmana de prevenció de residus estarà carregadeta d’activitats.

Recorda que encara que siguin a l’octubre o al novembre, la majoria de les inscripcions tanquen en breu. Així que si vols aprendre coses entretingudes i ser més sostenible aquesta tardor… no t’encantis! Si et costa trobar el taller que busques a les pàgines d’inscripcions dels centres cívics, prova a posar el títol al cercador, et serà més fàcil!

Si tens algun dubte, contacta’ns! hola@zerowastebcn.com

T’hi esperem!