Qui som?

Som una organització que treballa per reduir el malbaratament alimentari i la generació de residus des de l’any 2016 a l’entorn de Barcelona. Fem tallers, xerrades, conferències sobre zero waste i participem de totes les activitats possibles per adquirir el màxim de coneixements i poder-los compartir. 

Xènia Elias

Co-fundadora i tallerista
Amant dels animals, educadora social i xef autodidacta que mai repeteix receptes. Eterna aprenent d’ insectes i plantes.
xenia@zerowastebcn.com

Laia Vellet

Projecte d’inclusió i tallerista
Permacultora, dietista integrativa i bruixeta silvestre. Omple els fogons de plantes silvestres i se la pot trobar ballant, llegint o escrivint enmig del bosc.
inclusio23@zerowastebcn.com

Sílvia Tarín

Col·laboradora del projecte d’inclusió 

Formació en Humanitats Ecològiques. Procura treballar amb empatia i cura per una transició ecosocial justa i inclusiva.

Mara Wegenschimmel

Col·laboradora i suport de tallers
Aficionada a les manualitats, especialment el macramé i l’upcycling, i implicada en temes d’inclusió.

Paula del Hoyo

Inclusió (2022)

Estudis en Belles Arts i teràpies creatives. Amant de l’educació i l’activisme interseccional.

Cristina Porta

Col·laboradora
Radical, apassionada i enamorada de l’art en totes les seves vessants.

Clara Muñoz

Col·laboradora
Biòloga encuriosida, cul inquiet i addicta a passar temps dins del mar amb taurons.

Euge Aldinucci

Col·laboradora    Amant de la natura i els animals. Dissenyadora industrial i artista sostenible.

I la resta de persones que han col·laborat amb l’entitat, com l’Eir, la Luisa, l’Isaac, la Sofi, la Barbi, l’Adrianna, la Jana, les Beas, la Irina, l’Anja i l’Helena.

Visió i valors

Veiem la sostenibilitat i el residu zero com a camí i no un objectiu absolut. Un horitzó al qual dirigir-nos, sense una necessitat imperiosa d’arribar-hi. A través de totes nostres activitats volem animar a que la gent emprengui aquest viatge, cadascú a la seva velocitat i amb l’equipatge que li calgui. Somiem amb una ciutat on cada cop més persones tenen un estil de vida, un consum i un comportament social més sostenible, més conscient, més humà.

També, volem que Zero Waste Bcn sigui un punt de trobada, d’intercanvi d’experiències i consells, de referència a projectes, idees i iniciatives que apunten cap a un desenvolupament social més solidari i respectuós amb les persones i el medi ambient.

Antiespecisme

Ecofeminisme

Cooperativisme

Sostenibilitat

Creativitat

Respecte

Subscriu-te al nostre butlletí

I no et perdis totes les nostres activitats i novetats!

Veure política de privacitat
Responsable de les dades: ASSOCIACIÓ ZERO WASTE BCN 2018 MALBRES. Finalitat de les dades: Afegir el teu contacte a la nostra base de dades per tal d’enviar-te un butlletí de notícies i activitats de Zero Waste BCN. Mai compartirem les teves dades amb tercers. Allotjament de les dades: Els prestadors de serveis tecnològics estan ubicats en territoris situats fora de l’Espai Econòmic Europeu, als Estats Units. Transferim les teves dades amb garanties adequades, guardant la seguretat de les dades i amb proveïdors que estan certificats en Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/welcome com Mailchimp https://mailchimp.com/es/help/about- MailChimp-the-eu-swiss-privacy-shield-and-the-gdpr / Drets: En qualsevol moment pots limitar o esborrar la teva informació escrivint-nos a hola@zerowastebcn.com.