Què fem

Des de l’any 2016 hem fet més de 500 activitats i hem treballat amb més de 80 organitzacions.

Realitzem xerrades, tallers, cursos i fem acompanyament a organitzacions que vulguin aplicar el residu zero.

Empreses

T’acompanyem per promoure el residu zero a la teva empresa, oficina, coworking…

Fem xerrades, tallers o activitats de team building per introduir el residu zero entre les persones treballadores. També fem assessorament per a empreses que vulguin ser més sostenibles: Visitem el lloc, realitzem una valoració i us proposem alternatives. Vols saber-ne més?

Centres cívics

I altres tipus d’equipaments similars com casals, biblioteques, espais culturals…

Ens encanta treballar en aquests espais que ens apropen a la ciutadania. Fem tallers, cursos o xerrades sobre reducció de residus i aprofitament alimentari. Hem fet centenars d’activitats en els principals centres cívics de Barcelona. En parlem?

Serveis públics

Treballem amb ajuntaments i governs locals per potenciar el residu zero entre la ciutadania.

Vols portar endavant una campanya sobre residu zero al teu municipi? Oferim solucions completes i originals amb tallers, dinàmiques participatives, kits zero waste i servei de comunicació. Contacta amb nosaltres!

Centres educatius

Tallers i xerrades per alumnes i professorat d’escoles, instituts i altres centres formatius.

Realitzem activitats i xerrades per a alumnes i equips docents. També assessorem a les escoles per avançar cap a la sostenibilitat. Les persones més joves són la punta de llança per canviar el nostre mode de vida! Parlem-ne sense compromís!

Cursos de cosmètica natural:

Horticultura i plantes:

Cursos de cuina:

Organitzacions amb les que hem treballat

Subscriu-te al nostre butlletí

I no et perdis totes les nostres activitats i novetats!

Veure política de privacitat
Responsable de les dades: ASSOCIACIÓ ZERO WASTE BCN 2018 MALBRES. Finalitat de les dades: Afegir el teu contacte a la nostra base de dades per tal d’enviar-te un butlletí de notícies i activitats de Zero Waste BCN. Mai compartirem les teves dades amb tercers. Allotjament de les dades: Els prestadors de serveis tecnològics estan ubicats en territoris situats fora de l’Espai Econòmic Europeu, als Estats Units. Transferim les teves dades amb garanties adequades, guardant la seguretat de les dades i amb proveïdors que estan certificats en Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/welcome com Mailchimp https://mailchimp.com/es/help/about- MailChimp-the-eu-swiss-privacy-shield-and-the-gdpr / Drets: En qualsevol moment pots limitar o esborrar la teva informació escrivint-nos a hola@zerowastebcn.com.