L’últim cap de setmana d’Abril, les companyes de Zero Waste BCN vam participar en una campanya per recollir fons per l’associació. I com ho vem fer? Doncs col·laborant amb la botiga Lush Maremàgnum!

Gràcies a la famosa marca de cosmètics lliure de crueltat animal, es van recaptar uns 150€ en vendes de la Charity Pot: La crema de cos i mans de Lush que recolza de forma habitual a ONGs, associacions i grups que contribueixen a la conservació del medi ambient.

La botiga del centre comercial barceloní va ser l’escollida per portar a terme l’esdeveniment. Durant el Dissabte 6 i Diumenge 7, algunes col·laboradores de Zero Waste BCN vam estar a Lush explicant el nostre projecte i les activitats que fem sobre reducció de residus, malbaratament alimentari i aprofitament.

La Charity Pot és una crema amb una fórmula auto-conservant, feta amb ingredients sostenibles provinents de projectes com la Slush Fund. Està feta de mantega de cacau de comerç just de la Comunitat de Pau a Colòmbia, oli d’oliva també de comerç just i oli de moringa de projectes de permacultura a Kenya i Ghana. Cada cèntim que es paga per una Charity Pot (excepte l’IVA) va íntegre al fons solidari de Lush per donar suport a projectes que vagin d’acord amb seva ètica i visió d’un món millor. En aquest cas, projectes com Zero Waste BCN 😉

La marca britànica de cosmètics Lush va arribar el passat 2003 al nostre país. Des de la seva primera obertura a Madrid, ha sabut guanyar-se la confiança del consumidor per la seva transparència. I és que la major part dels productes de la marca, a més d’estar fets a mà un per un, porten poc o cap empaquetat i utilitzen quantitats mínimes de conservants. A més, només compren a proveïdors d’ingredients que no experimenten amb animals i quasi tot els seus articles són vegans.

Si voleu saber més sobre la Charity Pot i amb quines associacions ha col·laborat Lush en el passat, podeu visitar aquest enllaç. Gràcies a tothom per visitar-nos i col·laborar amb Zero Waste BCN! Ens veiem en una altra ocasió!