I nosaltres que pensavem que la tardor venia amb molta feina! Estem la mar de felices amb aquest hivern que s’apropa ple, pleníssim de tallers.

Hem ampliat el nostre catàleg, i gairebé cada dia hi ha activitats. Us expliquem una mica el que farem a cada curs per a que pugueu triar el que més us agradi 🙂

Tornarem a fer “Estil de vida Residu Zero” al centre cívic Joan Oliver – Pere IV a les Corts. A partir del 7 de gener i fins el 23 d’abril; els dilluns de 19 a 20:30 hores. Durant 10 sessions aplicarem el concepte residu zero en diferents àmbits de la vida quotidiana. El preu general és 39.02 € i hi ha 50% de descomptes per a la gent a l’atur. Les inscripcions es poden fer presencialment de 9 a 14 i de 16 a 21h. Més informació aquí.

El mateix 7 de gener farem un taller sobre sabó artesanal al Reparat Millor que Nou, de 18 a 20h. Ja et pots inscriure aquí, amb un preu per participant de 4.50€.

Els dimarts a partir del 5 de febrer i fins el 26 de març, entre les 20 i les 21:30 hores, estarem al centre cívic La Sedeta fent el curs “1001 usos de…”. És un curs de 8 sessions on parlarem d’ingredients “universals” que és útil tenir a casa, perquè es poden utilitzar per a (gairebé) tot. Què es pot fer amb la civada, l’oli de coco o bé les llenties? Mil coses i més. Les inscripcions online es poden fer aquí o bé al centre civic de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h. El preu és de 59,68 € amb un suplement.

Dijous 21 de febrer tornem al Reparat Millor que Nou per a fer el curs “Cosmética natural residu zero”, sense envasos i amb ingredients naturals i vegans. Encara no et pots inscriure, però quan s’apropi febrer ho podràs fer a la pàgina de MQN.

El 27 de febrer i el 13 de març serem al centre cívic Ton i Guida, al barri de Roquetes. Hi farem dos tallers; un de cuina d’aprofitament i un d’upcycling tèxtil. Tot i que no han penjat encara la informació, et deixem la seva pàgina per que donis un cop d’ull quan s’apropi la data!

El dimecres serà un dia molt intens, perquè hi ha dues opcions de tallers. Ens trobaràs al centre cívic Can Felipa de 17:30 a 19 hores fent un curs reduït de “1001 usos de…”, de cinc sessions. Si no ets dels que es poden comprometre a seguir un curs llarg i tens disponibilitat entre el 23 de gener i el 10 d’abril, aquest és per tu! Aviat hi haurà més informació a la pàgina del centre i el preu és de 30,76 € amb un suplement de 12€ per material.

I per als i les amants de la cuina hem creat el curs “Cuina saludable de residu zero”. Serà al centre cívic Joan Maragall a Sant Just Desvern. Són 12 sessions, del 23 de gener al 10 d’abril, els dimecres de 18:45 a 20:15.  Potenciarem la creativitat per tal de reduïr el malbaratament alimentari a casa mitjançant receptes saludables i delicioses. Les inscripcions ja estàn obertes i es poden fer online o presencialment. El preu per a les 12 sessions és de 68.20€.

I tornem al centre cívic Joan Maragall de St. Just Desvern, aquesta vegada per a fer cosmètica natural. Durant quatre sessions elaborarem un munt de receptes de cosmètica per al cos, la cara, el cabell… Comencem el 7 de febrer i acaba el 28 de febrer. És els dijous de 17:15 a 18:45 i et pots inscriure aquí o bé presencialment. El preu total per a les quatre sessions és de 24,80 €.

Vius al centre de Barcelona i per tema d’horaris tot et queda massa lluny? També farem un taller al Centre Cívic Pati Llimona, del 8 de febrer i el 8 de març. Les tardes de divendres de 19 a 21h les dedicarem a la cuina saludable residu zero fent hamburgueses veganes, llaminadures, seitán, “llets” vegetals… Et pots inscriure online o presencialment. El preu és de 41,02 € amb un suplement de 12 €.

I si tens nenes o nens i  busques alguna cosa per al cap de setmana, vine a Can Felipa als tallers familiars els dissabtes (del 26 de gener al 16 febrer) on farem croquetes, vinagres, barretes energètiques i upcycling tèxtil. De 10:30 al 12h, i tots són gratuïts.