Aquesta tardor ve carregadeta de cicles de tallers. De cosmètica natural, cuina saludable residu zero i el nostre cicle d’estil de vida amb menys residus i menys malbaratament. A instagram aviat podràs trobar les fitxes de cada cicle, així com al calendari d’aquest mateix web, però te’n fem un resum:

Els cicles d’estil de vida residu zero són un recorregut per diferents àmbits de la vida quotidiana amb una mirada crítica buscant embalatges innecessaris per a substituir-los per opcions més sostenibles. Buscare, la millor manera de resoldre necessitats que tinguem tant al bany com en la neteja o a l’hora de fer la compra, tot intentant reduir el malbaratament de recursos al màxim. Són sessions amb una part teòrica i una part d’aplicació pràctica, en la que prepararem productes amb ingredients sostenibles i al nostre abast o farem petites manualitats i experiments.

Aquest cicle el farem els dilluns a Vil·la Urània (Sarrià/Sant Gervasi) i a Pere IV (Les Corts). Els dimarts, al CC Sant Martí i els dimecres a Can Felipa (Poblenou).

Els cicles de cosmètica natural consisteixen en una reflexió sobre l’impacte de la cosmètica tradicional sobre les persones, els animals i el planeta. Recolzades en una introduccio teòrica, les sessions són principalment pràctiques, i elaborarem diferents productes amb ingredients casolans que puguin servir per la cura del cabell i de la pell, així com productes d’higiene com pasta de dents o xampú en sec.

Si vols apuntar-t’hi, ho pots fer els dimarts a Casa Orlandai (Sarrià/Sant Gervasi) o al CC L’Elèctric (Sarrià/Sant Gervasi), o els dijous al CC Joan Maragall (Sant Just Desvern) o bé a Can Felipa (Poblenou).

Finalment, en els cicles de cuina saludable residu zero elaborarem receptes delicioses tenint en compte la procedència dels ingredients i cuinant-los de la manera més sostenible possible. Es tracta de receptes senzilles i fàcilment personalitzables, lliures d’ingredients d’origen animal. Begudes vegetals i croquetes són alguns dels exemples de receptes que farem, així com altres receptes per a paladars més dolços com llaminadures d’agar-agar.

Si et ve de gust fer un cicle de cuina, el trobaràs els dijous al CC Joan Maragall (Sant Just Desvern) i els divendres a Pati Llimona (Barri Gòtic).

Hi ha alguns cicles que són de continuació; quan vegis que posa II o III vol dir que ja hem fet aquest cicle abans en aquest centre cívic i que per tant els continguts variaran. No obstant, pots apuntar-t’hi encara que no hagis fet l’anterior, simplement vol dir que el contingut serà un altre, però la metodologia i el tipus de receptes seran semblants.

Per a saber els horaris concrets i les vies d’inscripció, consulta el nostre calendari (hi trobaràs tota la informació necessària i els enllaços per a inscriure’t) o envia’ns un correu.

Esperem veure’t aviat!