Ja tenim aquí la primavera. L’any passat la vam viure tancades a casa, esgarrapant-ne el sol des del balcó i gairebé sortint només a comprar menjar. Ara amb sort ens podem moure una miqueta més amunt i avall, i alguns tallers tornen a despertar en format presencial, tot i que fins a nou avís la majoria segueixen sent online.

Ara és el moment!

Estem en període d’inscripció a la majoria de tallers per l’abril, maig i juny. Ho tenim tot publicat a l’apartat de l’agenda, on trobaràs informació sobre els horaris, durada, on es durà a terme cada taller, etc. Fixa’t que al final de cada esdeveniment hi ha un enllaç a la web d’inscripcions i allà hi ha tots els detalls (preus, materials, etc). També t’indicaran si és online o presencial.

Molts centres cívics ofereixen descomptes substancials si formes part d’algun col·lectiu vulnerable; si el taller al que et vols apuntar és de pagament, consulta les possibilitats que tens!

Novetats?

Un munt. Comencem un curs de 9 sessions de cuina vegana senzilla amb el CC Sagrera, en que farem una introducció molt completa a la preparació de receptes sense moltes complicacions, sense ingredients d’origen animal i tenint en compte la sostenibilitat al cuinar.

Si tens disponibilitat als matins, normalment et costarà trobar tallers que t’encaixin, oi? Doncs ara pots fer el cicle de 5 sessions de cosmètica natural al CC Vil·la Urània els dijous a les 11:30.

Tens ganes de plantes i de verd? Aviat desvetllarem coses molt interessants, però per ara et pots apuntar a les dues sessions amb el CC Casa Groga on veurem com aprofitar materials i recursos per fer un mini hortet.

Ara, a l’agenda hi veuràs també els tallers que fem amb Millor Que Nou – Itinerant. Són tallers que ofereix el Reparat Millor Que Nou en ubicacions que no són al carrer Sepúlveda a la seva “seu” central. En aquests casos sempre són gratuïts i per inscriure’t-hi hauràs de contactar amb el centre on es farà (està detallat al títol).

Cosmètica, cuina, transformació de residus…?

Entra a la nostra agenda, tria, remena, consulta les pàgines enllaçades i si tens cap dubte escriu-nos a hola@zerowastebcn.com o contacta’ns per instagram!

Fotografia de Tania Gavilanes Mora