YERBA workshops

(en CASTELLANO aquí – in ENGLISH here)

 Durant el confinament hem posat en marxa un cicle de tallers online en col·laboració amb altres persones i entitats.  

Parlem de plantes i sostenibilitat: cosmètica natural, alimentació, aprofitament de residus i molt més!

La nostra filosofia

Les plantes són vida i observar-les ens reconnecta amb la natura.

Relacionar-se amb les plantes ajuda a reduïr l’estrès i fan casa nostra més bonica. A més, algunes purifiquen l’aire, d’altres foragiten els mosquits i algunes les podem utilitzar per alimentar-nos i elaborar remeis i receptes. 

Experimentar sense por amb les plantes permet obrir l’imaginari amb el que tenim a l’abast de la mà.

Els tallers YERBA

Combinem la teoria sobre sostenibilitat amb la pràctica i les plantes. 

Desmitifiquem que tenir plantes sigui car, requereixi un gran espai o comporti un munt de feina.

Animem a reutilitzar envasos i materials per a fabricar testos i penjadors, donem idees per a propagar i adoptar plantes i promovem l’intercanvi de brots i llavors. 

 

Sessions de YERBA workshops

Sessions independents en diferents idiomes i sobre temàtiques diverses relacionades amb les plantes 

Sessió 1: YERBA workshops – PLANTES. Dimecres 26 d’agost, 18:30h CEST. Parlarem dels beneficis de conviure amb plantes, desmuntarem alguns mites entorn aquestes, parlarem del cicle i origen de les plantes, d’usos més enllà de l’estètica, com tenir-ne cura, recomanacions per a “mataplantes” i farem també un penjador de nusos per a testos. Aquesta sessió es repetirà el dia 28 de setembre a la mateixa hora. Properament podràs fer la donació a buymeacoffee.

Sessió 2: YERBA workshops – REUTILITZEM PER DECORAR. Dijous 17 de setembre, 18:30h CEST. Veurem de quina manera podem reutilitzar envasos i materials per a fer testos i composicions decoratives per a casa nostra o per regalar. També parlarem de diferents opcions per al substrat de les plantes i parlarem de com dur un diari de plantes i quina informació pot ser interessant de registrar-hi. Ja pots fer la teva donació i reclamar la recompensa aquí.

Sessió 3: YERBA workshops – COSMÈTICA NATURAL.

(data per confirmar)

Properes sessions: “males” herbes (remeieres), plantes i el cicle menstrual, tints naturals de fruites i verdures, … 

Vols saber-ne més?

Escriu-nos via el nostre formulari de contacte o a yerbaworkshops@zerowastebcn.com per a dubtes, suggerències o si vols col·laborar amb nosaltres en aquest projecte.

T’hi esperem!

 

Subscriu-te al nostre butlletí

I no et perdis totes les nostres activitats i novetats!

Veure política de privacitat
Responsable de les dades: ASSOCIACIÓ ZERO WASTE BCN 2018 MALBRES. Finalitat de les dades: Afegir el teu contacte a la nostra base de dades per tal d’enviar-te un butlletí de notícies i activitats de Zero Waste BCN. Mai compartirem les teves dades amb tercers. Allotjament de les dades: Els prestadors de serveis tecnològics estan ubicats en territoris situats fora de l’Espai Econòmic Europeu, als Estats Units. Transferim les teves dades amb garanties adequades, guardant la seguretat de les dades i amb proveïdors que estan certificats en Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/welcome com Mailchimp https://mailchimp.com/es/help/about- MailChimp-the-eu-swiss-privacy-shield-and-the-gdpr / Drets: En qualsevol moment pots limitar o esborrar la teva informació escrivint-nos a hola@zerowastebcn.com.