YERBA workshops

(en CASTELLANO aquí – in ENGLISH here)

 Durant el confinament hem posat en marxa un cicle de tallers online en col·laboració amb altres persones i entitats.  

Parlem de plantes i sostenibilitat: cosmètica natural, alimentació, aprofitament de residus i molt més!

La nostra filosofia

Les plantes són vida i observar-les ens reconnecta amb la natura.

Relacionar-se amb les plantes ajuda a reduïr l’estrès i fan casa nostra més bonica. A més, algunes purifiquen l’aire, d’altres foragiten els mosquits i algunes les podem utilitzar per alimentar-nos i elaborar remeis i receptes. 

Experimentar sense por amb les plantes permet obrir l’imaginari amb el que tenim a l’abast de la mà.

Els tallers YERBA

Combinem la teoria sobre sostenibilitat amb la pràctica i les plantes. 

Desmitifiquem que tenir plantes sigui car, requereixi un gran espai o comporti un munt de feina.

Animem a reutilitzar envasos i materials per a fabricar testos i penjadors, donem idees per a propagar i adoptar plantes i promovem l’intercanvi de brots i llavors. 

 

Sessions de YERBA workshops

Sessions independents en diferents idiomes i sobre temàtiques diverses relacionades amb les plantes 

Sessió: YERBA – DIARI DE PLANTES. Dissabte 8 de maig, 10:30h CEST.
Parlarem de l’impacte ambiental de les plantes i els diferents tipus de substrats; coneixerem diferents maneres de propagar i fer esqueixos, i proposarem maneres de fer-ne un seguiment per saber sempre el que tenim als testos i balcons i com tenir-ne cura.
Preu: 20€. Pre venda (pagament fins 26 d’abril): 15€.

Inclou un diari de plantes descarregable amb ilustracions per pintar i quadres per enregistrar l’evolució del verd a casa teva.

Formulari d’inscripció: https://forms.gle/jxbkpEXnZcQ418679 

Sessions anteriors:

Sessió 1: YERBA workshops – PLANTES. Dimecres 26 d’agost, 18:30h CEST. Parlarem dels beneficis de conviure amb plantes, desmuntarem alguns mites entorn aquestes, parlarem del cicle i origen de les plantes, d’usos més enllà de l’estètica, com tenir-ne cura, recomanacions per a “mataplantes” i farem també un penjador de nusos per a testos. 

Sessió 2: YERBA workshops – REUTILITZEM PER DECORAR. Dijous 17 de setembre, 18:30h CEST. Veurem de quina manera podem reutilitzar envasos i materials per a fer testos i composicions decoratives per a casa nostra o per regalar. També parlarem de diferents opcions per al substrat de les plantes i parlarem de com dur un diari de plantes i quina informació pot ser interessant de registrar-hi. 

Vols saber-ne més?

Escriu-nos via el nostre formulari de contacte o a yerbaworkshops@zerowastebcn.com per a dubtes, suggerències o si vols col·laborar amb nosaltres en aquest projecte.

T’hi esperem!

 

Subscriu-te al nostre butlletí

I no et perdis totes les nostres activitats i novetats!

Veure política de privacitat
Responsable de les dades: ASSOCIACIÓ ZERO WASTE BCN 2018 MALBRES. Finalitat de les dades: Afegir el teu contacte a la nostra base de dades per tal d’enviar-te un butlletí de notícies i activitats de Zero Waste BCN. Mai compartirem les teves dades amb tercers. Allotjament de les dades: Els prestadors de serveis tecnològics estan ubicats en territoris situats fora de l’Espai Econòmic Europeu, als Estats Units. Transferim les teves dades amb garanties adequades, guardant la seguretat de les dades i amb proveïdors que estan certificats en Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/welcome com Mailchimp https://mailchimp.com/es/help/about- MailChimp-the-eu-swiss-privacy-shield-and-the-gdpr / Drets: En qualsevol moment pots limitar o esborrar la teva informació escrivint-nos a hola@zerowastebcn.com.