Agenda

Vols fer un taller zero waste a Barcelona? Has trobat el lloc ideal! Consulta la nostra agenda actualitzada d’activitats, cursos, xerrades… i subscriu-te al nostre butlletí per no deixar passar cap oportunitat!

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Taller INCLUSIU Introducció a la cosmètica natural (CC Navas)

29 abril de 10:30 a 12:30

En aquest taller farem una introducció al concepte de cosmètica natural i en compararem les característiques amb la cosmètica que trobem al supermercat, a nivell d’envasos i dels ingredients. Veurem alternatives de consum més saludables i sostenibles en diferents productes. Comentarem què s’ha de tenir en compte a l’hora de fer cosmètica casolana, i prepararem exfoliants frescos per a la cara i per al cos. Caldrà portar un pot petit amb tapa per endur-se’n una mostra a casa.
Taller inclusiu i accessible (mixt): Les dinàmiques estan pensades per a que hi puguin participar tot tipus de persones, també aquelles amb discapacitat visual, auditiva, intel·lectual, de mobilitat, amb neurodivergències o condicions de salut mental. Si es sol·licita prèviament, també hi haurà intèrpret de llengua de signes.

Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, dins el projecte Sostenibilitat per a Totes.

Mostra els detalls

Data:
29 abril
Hora:
10:30 a 12:30
Web:
https://inscripcions.ccnavas.cat/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=4