Qui som?

Som una organització que treballa per reduir el malbaratament alimentari i la generació de residus des de l’any 2016 a l’entorn de Barcelona. Fem tallers, xerrades, conferències sobre zero waste i participem de totes les activitats possibles per adquirir el màxim de coneixements i poder-los compartir. 

Xènia Elias

Co-fundadora i tallerista
Amant dels animals, educadora social i xef autodidacta.
xenia@zerowastebcn.com

Clara Muñoz

Tallerista col·laboradora
Biòloga encuriosida, cul inquiet i addicta a passar temps dins del mar amb taurons.

Euge Aldinucci

Tallerista col·laboradora

Amant de la natura i els animals. Dissenyadora industrial i artista sostenible.

Irina Arsova

Co-fundadora
Estudis de Drets humans i migracions. Curiosa pels contenidors plens de tresors urbans.

Cristina Porta

Tallerista col·laboradora
Radical, apassionada i enamorada de l’art en totes les seves vessants.

Eduard Folch

Col·laborador web
Comunicador amant de la bicicleta. Vull un món millor per les meves filles.

Eir Rovira

Col·laboradora
Amant de la cultura. Perseguint una vida més sostenible.

Visió i valors

Veiem la sostenibilitat i el residu zero com a camí i no un objectiu absolut. Un horitzó al qual dirigir-nos, sense una necessitat imperiosa d’arribar-hi. A través de totes nostres activitats volem animar a que la gent emprengui aquest viatge, cadascú a la seva velocitat i amb l’equipatge que li calgui. Somiem amb una ciutat on cada cop més persones tenen un estil de vida, un consum i un comportament social més sostenible, més conscient, més humà.

També, volem que Zero Waste Bcn sigui un punt de trobada, d’intercanvi d’experiències i consells, de referència a projectes, idees i iniciatives que apunten cap a un desenvolupament social més solidari i respectuós amb les persones i el medi ambient.

Antiespecisme

Ecofeminisme

Cooperativisme

Sostenibilitat

Creativitat

Respecte

Subscriu-te al nostre butlletí

I no et perdis totes les nostres activitats i novetats!

Veure política de privacitat
Responsable de les dades: ASSOCIACIÓ ZERO WASTE BCN 2018 MALBRES. Finalitat de les dades: Afegir el teu contacte a la nostra base de dades per tal d’enviar-te un butlletí de notícies i activitats de Zero Waste BCN. Mai compartirem les teves dades amb tercers. Allotjament de les dades: Els prestadors de serveis tecnològics estan ubicats en territoris situats fora de l’Espai Econòmic Europeu, als Estats Units. Transferim les teves dades amb garanties adequades, guardant la seguretat de les dades i amb proveïdors que estan certificats en Privacy Shield, https://www.privacyshield.gov/welcome com Mailchimp https://mailchimp.com/es/help/about- MailChimp-the-eu-swiss-privacy-shield-and-the-gdpr / Drets: En qualsevol moment pots limitar o esborrar la teva informació escrivint-nos a hola@zerowastebcn.com.