twitter facebook instagram

Zero Waste Bcn som una associació sense ànim de lucre constituïda el juny de 2018 a Barcelona. De manera informal treballem des del 2016 per a reduïr el malbaratament i la generació de residus a la nostra ciutat i voltants.

Fem tallers, xerrades, conferències i participem de totes les activitats possibles per adquirir el màxim de coneixements i poder-los compartir.

Formen part del nostre equip:

xènia​ – amant dels animals. educadora social. estudis d’ àsia oriental. xef autodidacta – xenia@zerowastebcn.com

irina – estudis de drets humans i migracions. amant dels pots de vidre, la escalada . curiositat pels contenidors plens de tresors urbans.

clàudia – barcelona – amant de les cuines, les cafeteries d’especialitat, els podcasts i la música jazz. ratolina de biblioteca i especialista en el sud-est asiàtic. @nananyawn

cristina​ – radical. apassionada. altament sensible i incoherent a vegades. en busca de la bellesa en tot el que fa, per tant, enamorada de l’art en totes les seves vessants.

louise – amant de la natura i de la cuina de proximitat. iogui. estudis de responsabilitat corporativa social de les empreses. consultora a RSC. @sustainablelifelover

eduard​ – barcelona – xef d’alta cuina de deixalles. coach de comunicació conscient. amant de l’humor irreverent. gat en cos d’humà.

eir – ​barcelona/reykjavík – square41. amant de la cultura. perseguint una vida més sostenible.

edu – cul inquiet que sempre vol canviar les regles del joc. pare, comunicador audiovisual i fundador dels projectes Minuts i Zero.Academy.

bernat – ​castellterçol. reutilizador de menjar, bioconstrucció com a passió. arquitecte tècnic i conscient de la necessitat d’un canvi.