twitter facebook instagram

Zero Waste BCN amb Lush Maremàgnum (Clàudia)

L’últim cap de setmana d’Abril, les companyes de Zero Waste BCN vam participar en una campanya per recollir fons per l’associació. I com ho vem fer? Doncs col·laborant amb la botiga Lush Maremàgnum!

Gràcies a la famosa marca de cosmètics lliure de crueltat animal, es van recaptar uns 150€ en vendes de la Charity Pot: La crema de cos i mans de Lush que recolza de forma habitual a ONGs, associacions i grups que contribueixen a la conservació del medi ambient.

La botiga del centre comercial barceloní va ser l’escollida per portar a terme l’esdeveniment. Durant el Dissabte 6 i Diumenge 7, algunes col·laboradores de Zero Waste BCN vam estar a Lush explicant el nostre projecte i les activitats que fem sobre reducció de residus, malbaratament alimentari i aprofitament.

La Charity Pot és una crema amb una fórmula auto-conservant, feta amb ingredients sostenibles provinents de projectes com la Slush Fund. Està feta de mantega de cacau de comerç just de la Comunitat de Pau a Colòmbia, oli d’oliva també de comerç just i oli de moringa de projectes de permacultura a Kenya i Ghana. Cada cèntim que es paga per una Charity Pot (excepte l’IVA) va íntegre al fons solidari de Lush per donar suport a projectes que vagin d’acord amb seva ètica i visió d’un món millor. En aquest cas, projectes com Zero Waste BCN 😉

La marca britànica de cosmètics Lush va arribar el passat 2003 al nostre país. Des de la seva primera obertura a Madrid, ha sabut guanyar-se la confiança del consumidor per la seva transparència. I és que la major part dels productes de la marca, a més d’estar fets a mà un per un, porten poc o cap empaquetat i utilitzen quantitats mínimes de conservants. A més, només compren a proveïdors d’ingredients que no experimenten amb animals i quasi tot els seus articles són vegans.

Si voleu saber més sobre la Charity Pot i amb quines associacions ha col·laborat Lush en el passat, podeu visitar aquest enllaç. Gràcies a tothom per visitar-nos i col·laborar amb Zero Waste BCN! Ens veiem en una altra ocasió!Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *